Könyveim

Bakker_3D_kep_1000Bakker, anya lettem!

Bakker, te is anya lettél? Aki ezen a kérdésen megbotránkozik, és illetlennek tartja, hogy édesanyákat így szólítsak meg, az már tegye is le ezt a könyvet a kezéből, de gyorsan… Ha merész nőnek tartod magad, akkor viszont itt az idő, hogy elolvasd! Ugye jött már szemben a két lábon járó kérdés: “Na és a babát mikorra tervezitek?”. Ugye félsz, hogy a férjed nem fog szeretni, ha úgy nézel ki várandósan, mint egy bálna? Ugye idegörlő, hogy a gyerek csak a kávédaráló hangjára képes elaludni? Ugye sírsz, amikor otthagyod a bölcsiben? Ugye a saját életed pereg le most a szemeid elött? Sok a könyvben a tabu téma? Igen. Bakker, éppen ezért érdekes… mert ezek a mi tabuink, a tieid és az enyéim. Anya leszel, anya lettél, nagymama vagy? Gyere velem erre a kalandra, olvasd bele magad, a ki nem mondott kétségek és felhőtlen örömök világába!

Kiadó: NOVUM PUBLISHING GMBH

Oldalszám: 200 oldal

Megjelenés: 2014. május 20.

Méret: 215 mm x 135 mm x 12 mm

Kötés: Ragasztott

ISBN: 9783990385289

Rendeld meg itt:
logo_lira

 

Bakker-azoka-csodddálatos-férfiak-3D_aBakker, azok a csodddálatos férfiak!

A nagysikerű Bakker, anya lettem! című könyv folytatásában Leitner Olga, a férfiakra jellemző magatartásmintákat kifigurázva arra keresi a választ, hogy “miért egyszerűbb például megjátszani az orgazmust, minthogy elmondjuk a párunknak, hogy most nincs kedvünk hozzá? Miért érezzük sokszor úgy, hogy a férfi csak szexet akar tőlünk, s miért nem értik, hogy mi viszont szeretkezni akarunk? Van-e különbség a szex és a szeretkezés között? Vajon mit szólnának a férfiak, ha tudnák, hogy a szexuális együttlét alatt olykor a másnapi teendőinken, konkrétan az ebéd menüjén jár az eszünk? És miért hisszük azt, hogy ha egy napig nem halljuk az imádott férfitől a “szeretlek” szót, akkor már nem is szeret minket? A fő kérdés pedig: mindezekből a keszekusza, sokszor saját magunk számára is bonyolult és néha nevetséges gondolatmenetekből miért nem ért és érez semmit a férfi?!”

Ez a szókimondó, vicces, laza stílusú könyv, ugyanakkor szinte érthetetlen lelki vívódásokkal és eddig kimondatlan bölcsességekkel nagy bólogatásokra és hatalmas nevetésekre ösztönzi majd a nők azon rétegét, akiket foglalkoztatnak a párkapcsolatok útvesztői.

Kiadó: Athenaeum Kiadó

Oldalszám: 304 oldal

Megjelenés: 2015. szeptember 14.

Méret: 215 mm x 135 mm

Kötés: Kartonált

ISBN: 9789632934464

Rendeld meg itt:
logo_lira

 

Megosztom: