BakkerAngyalok a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatért – Segítsünk végre!

borito3

Első könyvem, a Bakker, anya lettem! megjelenése óta (2014. május ) több, mint 2 év telt el és facebookos táborom is közel 27.000 édesanyát számlál. Úgy gondolom, hogy itt az ideje annak, hogy e népes, lelkes közönség közösen, összefogva segítsen végre azoknak, akiknek szükségük van rá.
A napokban hoztam létre a BakkerAngyalok csoportot a Facebook-on, s már több, mint 500 anyuka ajánlotta fel segítségét annak a szervezetnek, amely a szavazáson a legtöbb voksot kapja. Igen, sajnos muszáj szavazni, mert lehetetlen küldetés minden szervezetnek segíteni. Célom, hogy csecsemők, kisgyerekek életének megmentéséhez, vagy gyógyulásához járuljunk hozzá, ahogyan és amennyivel csak tudunk. Anyaként a legszörnyűbb dolog látni, ha egy magatehetetlen gyerek beteg, vagy koraszülött és nem kaphatja meg a megfelelő támogatást, segítséget.

BakkerAnyák a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatért

Akinek az adományt gyűjtjük, az a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat, amellyel már felvettem a kapcsolatot és tájékoztatást kértem, hogy mire lenne szükségük, mire fordítanák a -reményeim szerint ennyit összegyűjtünk simán – 1 millió forintot.
“A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. Ezt a speciális feladatot látja el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat.
A budapesti Gyermekrohamkocsi – hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként – a vidéki gyermek-mentőorvosi kocsijainkkal 1999 óta több mint 40.000 alkalommal segített a beteg gyermekeken.
A miskolci és debreceni gyermek-mentőorvosi kocsijainkkal együtt, alapítványunk speciális gyermekmentői évente több mint 3500 esetben nyújtanak segítséget a beteg gyermekeknek az Országos Mentőszolgálat kötelékében.”

Mire gyűjtünk? – Boldizsár Marcsi tájékoztatott róla:

“Az idei karácsonyi kampányunk során a videolaryngoscop-ra szeretnénk gyűjteni és ezt megvásárolni.
Ha sikerül a megfelelő összeget elérnünk, szeretnénk mindhárom mentőautónkra megrendelni. Egy darab eszköz ára 580.000 forint + áfa.
A gépi lélegeztetést igénylő kisgyermekek esetén kritikus beavatkozás a légútbiztosítás, melynek során altatásban egy lélegeztető csövet kell a légcsőbe helyezni. Ezt a műveletet segíti és teheti biztonságosabbá ez az eszköz.
Fontos a szakemberképzés szempontjából is, jól használható az intubáció folyamatának oktatásához, gyakorlásához.”

Hova kell utalni, mennyit és miért oda?

A pénzbeli adományokat a ma, csakis erre a célra elkésztett OTP számlára lehet utalni, minimum összeg 1.000- Ft. A számlát egyedül ÉN kezelem, és azért is akartam így, hogy mindenki befizetését nyomon tudjam követni és én tudjak feleni azért, hogy az utolsó fillérig minden át lesz utalva.
Célom, hogy ezt az eszközt mindhárom gyermekmentőbe meg tudják vásárolni, ez nem kis teljesítmény lenne részünkről, de nagyon bízom Bennetek! <3

Számlaszám: OTP 11773391-01041457 / Leitner Olga
IBAN:HU84 1177 3391 0104 1457 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
Nem kell a közleménybe írni semmit, mert ez a számla csakis ezt a célt szolgálja.
Gyűjtés vége: december 19.

A konkrét cél: 1 millió forint adományozása. Minimum.

Ha csak 1000 édesanya segítene csupán 1000 forinttal, ami 3db milkacsoki ára, akkor már megcsinálnánk ezt a nemes feladatot, vagy 2000 anya 500-at, az 4 gombóc fagyi. Vagy 3000 anya 333 forintot, ami egy 2 literes kóla. Nagyon bízom benne, hogy túlszárnyaljuk ezt a számot, hiszen ismétlem, közel 27.000 édesanya követi a Bakker, anya lettem! oldalamat. Itt az idő, hogy ne csak viccelődjünk, sztorizgassunk, hanem 2 kattintással nagy dolgot tegyünk és egy hasznos cél érdekében csüngjünk a interneten. Legyen ez a Bakkeranyák karácsonyi ajándéka a gyerekeknek!
Kérlek, csatlakozzatok és segítsünk!
A csoportot ITT találod.
A Bakker, anya lettem! oldalt pedig ITT.
Leitner Olga

Megosztom:

Hozzászólások

hozzászólás