Púder nélkül a Púderban Puzsér Róberttel

_dsc4475

Amikor megtudták a rajongók, ismerősök, akárkik, hogy az ország egyik legmegosztóbb emberét kértem fel arra, hogy beszélgessen velem a könyvbemutatómon, mindenki hülyének nézett. „Azt a bunkót hívtad meg? Ki fog csinálni!” – jöttek a vélemények. Nem, ő nem bunkó. Nagyon nem. Sőt! És nem fog kicsinálni, mert azon kevés emberek közé tartozik Puzsér Róbert, akit mind emberileg, mind szakmailag a magam részéről nagyon nagyra tartok és minden egyes beszélgetés vele egy élmény számomra. Éppen ezért kétlem, hogy olyat tudna nekem mondani, ami miatt megbánnám, hogy vele, pontosan VELE szeretném a könyvemet bemutatni.

Kezdem onnan, hogy több „jelöltem” közül, akiket megkerestem, ő volt az egyetlen, aki azonnal rávágta, hogy „rendben van”, eljön szívesen. Én meg csak pislogtam, hogy pont tőle nem vártam volna, akármennyire is bíztam benne. Eljött a gyöngyösi könyvbemutatómra is, ahol több, mint két órán át beszélgettünk a Púder nélkül című könyvemről, a nőkről, anyákról, női szerepekről, feministákról és kamaszlányokról. Minden percét imádtam és ittam szavait. A közelgő budapesti bemutatót pedig ezek fényében még jobban várom, mert ki tudja, mikor lesz lehetőségem még egyszer beszélgetni vele.
Magyarország megosztó és megmondó emberét egy tehetségkutató műsor zsűritagjaként ismerte meg az ország többsége, s az ott elhangzott igencsak kemény kritikái után rengetegen elkönyvelték őt egy igazi bunkónak. Mert ezt mondják róla, igen. Azóta is.

kb_puder

Ezzel ellentétben én mindig tiszteltem a szókimondásáért és az őszinteségéért, aki soha nem állt be a (liba)sorba, hanem mindig azt tette, amit jónak látott, azt mondta, amit gondolt és azt írta, amit igaznak vélt. Ritka ez a mai világban, hogy a sok negatív vélemény után sem tör meg valaki, hanem hű marad önmagához. Hab a tortán, hogy gondolatainak túlnyomó részével egyet is értek.

Október 15-én, szombaton, 18 órától tehát várunk mindenkit nagy szeretettel a Púder Bárszínház és Galériában, ahol az Athenaeum Kiadó gondozásában megjelent Púder nélkül című, legújabb könyvemet mutatjuk be Puzsér Róberttel. Garantáltan izgalmas lesz érdekes és értékes: Szó lesz a szingli jelenségről, a feminizmusról, az anyaságról és mindenről, ami a női szerepeket illeti. A beszélgetést Borsos-Kőszegi Erika pszichológus moderálja, akinek a könyv előszavát is köszönhetjük.

Leitner Olga
Facebook esemény ITT

 

Megosztom:

Hozzászólások

hozzászólás