A csajok már nem kurvulnak tovább, szerencsére tudják, mi a dolguk. – Gondolatok a Soundról

BS_500X500

„Én már dugtam mindegyikkel, a barátnőm csak az egyikkel, akire rá van kattanva. Van még mit behoznia.”

„Napijegyet veszünk a csajoknak és szállást egy estére. Ha ezt kínálsz egy csajnak, aki belemegy, az már teszi is szét a lábát, ahogy leértünk.”

„Jajjjjaaaj, az Ákos meg akar dugni, de nem tudom, most mit csináljak, tegnap részegen dugtam a haverjával hajnalban, pedig az Ákos van rám nyomulva, szóval érted.”

Értjük, persze. Értem én, hogy ekkora ribancokat aligha hordott a hátán a Föld. Ez csak pár szösszenet, amiket lehet olvasni a partyzoo.hu oldalán, miket tesznek meg a jáááányok ingyen szállás és Sound belépőért cserébe. Még jó, hogy ilyen jól neveltek a kis drágák és rögtön tudják, hogy mennyire kell széttenni a lábukat és kinyitni a kis szájukat. Számomra félelmetes belegondolni, hogyan élnek és vélekednek ezek az üresfejű libucik, de ha majd összeszednek valami jó kis trippert, akkor megnyugszom. Természetesen ez nem minden lányra vonatkozik, no, de azért lássuk be, nem kell órákig kavarogni a seggek között a parton, hogy ilyen értékes interjúalanyokat találjunk. Durva egy világ, esküszöm, jövőre lemegyek és én is meginterjúvolok pár picsuszt, hogy tudjam má’, mi a trendi a mai való világban. Persze előtte egy marék daedalont magamévá teszek, már csak azért is, hogy ha látnék ilyen padon ülő félig zombi, összefosott, szőrös seggű jetit, akkor se hányjam el magam. Annyira.

Mondjuk, ha jobban belegondolok, ezzel nincs is semmi gond. A nők a mai napig küzdenek az egyenjogúságért, hát itt van, megcsinálták: Akkor dugnak, amikor akarnak, azzal, akivel akarnak, annyiszor, ahányszor akarnak. Végigmennek az egész bandán, óránként mást szopnak le, de egy jó buliért cserébe, miért is nem, nem igaz? Csak azt a fránya „ribanc” szót nem tudják levakarni magukról, azt a teremburáját már. Még ilyet.

Aztán ott van az a két szerencsétlen, akiket becuccoztak a művészurak hermetikusan elzárt területén az öltözőben. Na, bumm. Most ezen mit kell csodálkozni? Igen, most nagyon gonosz vagyok, mert persze, ha az én lányommal történt volna. Hagyjuk már. Egy: nem megyek be. Tetszik, vagy sem, olyan világot élünk, amikor egy jóérzésű nőnek igenis át kell gondolnia, mibe megy bele. Ez már nem a Beatles korszak kérem szépen, amikor a koncert végén maximum sikító – frászt kapunk a gombafrizurától, jó reggelt! Ha ennyi eszük volt, hogy bementek oda, és még itókákat is elfogadtak – gondolom közben ott nyeherésztek, vihorásztak, meg már a lájkvadász szelfiken agyaltak, akkor lehet számolni a következményekkel. Nem elég hírt olvasunk arról, hogyan erőszakoltak meg nőket? Hogyan kábították el őket? Úgy látszik, nem eleget.
Leitner Olga
Forrás: partyzoo.hu, index.hu

Fotó: meex.hu

Megosztom: